Meer weten over verbeteren van Microsoft programma's
gallery/concepte-de-punt-1313354-1279x532

VBA in Excel

Werkt u veel binnen Excel en wilt u tijdvergende en foutgevoelige handelingen vereenvoudigen en versnellen? Met de programmeertaal VBA kunt u maatwerk laten maken voor uw Excel toepassingen. Uw eigen Excel toepassingen worden door ons geautomatiseerd en geheel aangepast aan úw werkwijze.

Heeft u in Excel database achtige toepassingen? Het is bijvoorbeeld mogelijk hiervoor geautomatiseerde input-, raadpleeg- en verwijderformulieren te maken. Maar ook sorteringen, samenvattingen en/of analyses zijn met een druk op de knop te bewerkstelligen. Door dialoogvensters aan Excel toe te voegen kan foutinvoer worden beperkt of voorkomen

Door gebruik te maken van de mogelijkheden van Excel en het in Excel aanwezige Visual Basic for Applications (VBA) zijn met relatief geringe investeringen hoge rendementen te behalen. Met behulp van VBA in Excel kan veel tijd worden bespaard. Mensen met beperkte kennis van Excel kunnen nu ook de ingewikkeldste spreadsheets gaan beheren. Samengevat, uw Excel toepassingen worden door ons gebruiksvriendelijker, efficiënter en bedrijfszeker gemaakt. Toch de moeite waard hier eens over na te denken?